Avatar

In perioada 23-26 Ianuarie 2020 se desfasoara prima editie din anul 2020 a Intalnirii Regionale a Dusteristilor, organizata ca de fiecare data de Club Duster Romania.

Sunt invitati toti posesorii de Dacia Duster, iar apartenenta la Club nu este o conditie. Cu mic cu mare, participantii se vor bucura de peisajele spectaculoase ale traseelor abordate in raidul deja traditional spre Varful Moldoveanu, precum si de mancarea gustoasa pregatita cu drag de gazde.  

Urmatoarele editii din acest an se vor desfasura in lunile Iunie respectiv Octombrie iar pentru inscrieri sunteti invitati sa accesati fie pagina de Facebook a clubului ( https://www.facebook.com/Club.Duster.Romania/ ) fie pagina evenimentului (https://www.facebook.com/events/2383480135314052/) urmand ca apoi sa fiti contactati telefonic de organizatori. 

Numarul de locuri de cazare pentru aceasta editie este limitat ( 35 de camere ) iar pana la momentul postarii articolului sunt deja 46 de echipaje inscrise. Cu toate astea, participarea la raidul traditional precum si la picnic nu este limitata ca numar de persoane, deci sunteti bineveniti cu toti!  

Despre Asociatia Sportiva Club Duster Romania: 

"A.S. CLUB DUSTER ROMANIA are urmatoarele scopuri:
-Reunirea posesorilor de autoturisme Dacia Duster si nu numai, intr-un cadru organizat si legal;
-Organizarea de activitati comune de tip socializare si recreational atat la nivel national sau international;
-Indrumarea, instruirea precum si acordarea de asistenta tehnica de profil pentru utilizarea corecta a autoturismelor si buna functionare a acestora.
-Practicarea turismului automobilistic, a activitatii sportive de automobilism si motor-sport de tip offroad si rally-raid;
-Promovarea frumusetilor naturale nationale;
-Organizarea de actiuni ecologice, de salubrizare a mediului inconjurator, precum si actiuni cu scop umanitar sau de voluntariat;
-Promovarea marcii Dacia si a Clubului Duster Ro, prin diverse mijloace."

Sursa : https://www.facebook.com/Club.Duster.Romania/