Avatar
Devenit deja un eventiment de traditie in randul pasionatilor de Dacia Duster, ajuns la a 4-a editie, "Tabara Dusteristilor" este o reuniune a posesorilor, utilizatorilor, si, de ce nu, a impatimitilor modelului mai sus mentionat, care, ca format, isi propune sa combine iesirile in teren cu un mic contact cu lumea motor-sportului de tip offroad hobby. Evenimentul este public si singura conditie este sa se participe cu un Dacia Duster.
Fiind un eveniment de familie, Tabara Dusteristilor se adreseaza atat celor mari cat si celor mici, si vrea sa puna accent cat mai mare pe socializare, prietenie si schimb de experienta intre oameni din toate colturile tarii (si nu numai) uniti de aceasta pasiune comuna - pasiunea pentru Dacia Duster.
Ca in fiecare an, participantii vor avea parte de un set diversificat de activitati: o plimbare pe drumurile forestiere si trasee din zona, cu vizitarea unor obiective turistice din zona, o prezentare a tehnicilor de navigatie in competitiile auto (pe baza unui road-book, odometru si busola), tehnici necesare si utile in urmatoarea activitate, si anume un raliu de regularitate (cu viteza medie impusa) de tip "cross-country" - disciplina ideala pentru Dacia Duster (traseele vor fi alese incat sa contina alternative care sa nu puna probleme masinilor echipate de strada), dar si o proba de indemanare de tip "trial". In plus, organizatorii vin in fiecare an cu cate-o surpriza interesanta, si serile sunt de obicei decorate cu cate un foc de tabare pe cinste, in jurul caruia povestile interesante fac deliciul acestor intalniri.
 
Editia din acest an va avea loc intre 5 si 8 Iunie in localitatea Ibanesti, judetul Mures, secretariatul taberei va fi instalat in mijlocul satului alegoric, iar cazarea se poate face la pensiuni din zona, la rulota sau la cort.

Pentru orice detalii, vizitati evenimentul de Facebook, unde aveti si date de contact furnizate de

organizatori: https://www.facebook.com/events/1139983559666908/