Despre noi

MUDSTER Romania a fost infiintat de un detinator si iubitor de Renault Dacia DUSTER care a adunat in echipa lui, personal cu aceeasi pasiune.

Inca de la lansare ne-am diferentiat prin grija oferita nevoilor clientilor si prin consilierea acestora intrucat nimic nu ne bucura mai tare decat un client multumit de alegerile facute si de masina sa.

Suntem mai mult decat un magazine online si ne mandrim ca de-a lungul timpului am legat prietenii stranse cu posesori de Duster din intreaga lume.

Despre noi ar fi multe de spus dar stim ca prea mult text oboseste asa ca va asteptam la sediul nostru unde acompaniati de o cafea buna putem discuta despre orice aspect al acestei masini si despre plusul pe care il putem aduce.

Daca nu poti ajunge la noi apeleaza cu incredere la email sau telefon, desi programul oficial este Luni – Vineri orele 09:00 – 18:00 cu siguranta iti vom raspunde si in afara acestuia.

P.S Tinem sa expunem si cateva realizari personale cu ar fi amortizoarele noastre dragi Bilstein by Mudster, bara metalica fata/ spate, snorkel si bull bar by Mudster pe care le gasiti in magazin.

Urmariti-ne pe Facebook