Cum comand online

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in partea de sus a paginii.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, se va deschide fereastra cosului de cumparaturi, aici poti sa continui cumparaturile sau sa mergi catre finalizarea comenzii.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din magazin sau livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Sunt de acord cu Termenii Serviciului si ii accept neconditionat” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizare comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formularul "Comanda Rapida" si apasa butonul “Finalizeaza comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda.

Urmariti-ne pe Facebook