Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm
  • Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm
  • Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm

Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm

MDBILMUDSOLONF
Rating 

Amortizor pentru inaltare ( lift ) compatibil cu Dacia Duster 4x4 2010-> prezent.

Marca
An
Caroserie
Motorizare
Transmisie
Color
790,00 RON
790,00 RON tax 19% incl.
663,87 RON tax 19% excl.
Cu TVA
Cantitate


<b>15</b> Cumpărând acest produs, veți colecta 20 puncte cu programul nostru de fidelitate. Puteți converti 20 puncte din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare.

 

Plati

 

Livrare

 

Garantii


Credit module tbi bank 3.3.2

197.91 Lei x 4 rate

Descriere
  • Compatibile cu Dacia/Renault Duster 4x4 2010+, orice motorizare.
  • Singurele amortizoare de lift din piata ce se adapteaza perfect inclusiv motorizarilor pe benzina!
  • Ofera lift de 35 mm fata de suspensia standard.
  • Sunt mai ferme decat amortizoarele standard Duster oferind o stabilitate net superioara.
  • Suportii de prindere a bieletelor antiruliu sunt repozitionati astfel incat acestea sa nu fie afectate de cursa marita a basculei.
  • Tubul amortizoarelor este dublu, ranforsat iar suportul de arc este de asemenea ranforsat.
  • Unghiurile de cadere sunt rectificate in mod automat de catre geometria amortizorului astfel ca acest kit nu necesita suruburi speciale de corectie a unghiurilor de cadere.
  • Kitul pentru coborare a motorului si a cutiei de viteze nu este necesar in cazul acestui model de amortizoare, insa il recomandam pentru o experienta cat mai placuta in urma ridicarii suspensiei.

Garantia este de 24 de luni fara limita de kilometri, cu o durata de viata normala de 80.000 km pentru persoane fizice si 12 luni fara limita de kilometri, cu o durata de viata normala de 80.000 km pentru persoane juridice .

NOTA : Acest model se vinde EXCLUSIV FARA ARCURI INTRUCAT ACESTE AMORTIZOARE NU SUNT COMPATIBILE CU ALTE MODELE IN AFARA DE CELE OEM.

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele recomandari pentru a va bucura un timp cat ma indelungat si in cat mai bune conditii de suspensia dvs:

1. Verificati periodic, la fiecare revizie a masinii, starea mansoanelor de protectie a tijelor amortizoarelor (recomandam sa efectuati verificarea la fiecare operatiune periodica de mentenanta a masinii de genul schimburilor de ulei si de filtre). Daca acestea prezinta crapaturi, taieturi, spatii largi intre manson si amortizor va recomandam inlocuirea lor in cel mai scurt timp. Daca acestea nu sunt in buna stare (au crapaturi, sparturi, bucati lipsa etc), exista risc major ca amortizoarele sa sufere deteriorari, acest tip de defect nefacand obiectul garantiei.

Mansoanele de protectie sunt incluse in pachet!

2. Verificati periodic presiunea din anvelope! Recomandam ca aceasta sa fie intre 1.8 si 2 (1.8 pentru confort, 2 pentru rulare in conditii de autostrada).

3. Reglati geometria masinii (unghiurile - in special convergenta, dar si unghiurile de cadere si de fuga), dupa aprox. 500-1000 km de la instalarea suspensiei!

Detalii ale produsului
MDBILMUDSOLONF
Nou
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm

Amortizor fata Bilstein by Mudster, +3.5cm

Amortizor pentru inaltare ( lift ) compatibil cu Dacia Duster 4x4 2010-> prezent.

Scrie-ti recenzia
7 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook