Amortizor fata Bilstein by Mudster
  • Amortizor fata Bilstein by Mudster
  • Amortizor fata Bilstein by Mudster

Amortizor fata Bilstein by Mudster

MDBILMUDSOLOF
Rating 

Amortizoar pentru inaltare ( lift ) compatibil cu Dacia Duster 4x4 2010-> prezent.

Marca
An
Caroserie
Motorizare
Transmisie
Culoare
663,87 RON
663,87 RON tax 0% incl.
663,87 RON tax 0% excl.
Cantitate


<b>15</b> Cumpărând acest produs, veți colecta 20 puncte cu programul nostru de fidelitate. Puteți converti 20 puncte din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare.

 

Plati

 

Livrare

 

Garantii


Credit module tbi bank 3.3.2

166.31 Lei x 4 rate

Descriere
  • Ofera inaltare de +4,5cm pana la +5,5cm fata de autoturismul standard,in functie de arcurile folosite.
  • Oferta o tinuta de drum net superioara orcarui alt tip de amortizor destinat Dacia Duster chiar si in conditii de concurs.
  • Ofera o fiabilitate fara concurenta prin materialele de cea mai inalta calitate folosite, protectia anticoroziva aplicata precum si prim ranforsarea tubului si a suportului de arc.
  • Sunt singurele amortizoare pentru Dacia Duster din piata ce folosesc arc interior pentru oprirea in capat de cursa.
  • Corecteaza unghiurile de cadere (nu necesita kituri suplimentare de corectie a unghiului de cadere).
  • Corecteaza pozitia bieletelor antiruliu, astfel incat acestea sa nu fie afectate de cursa marita a basculei inferioare.
  • Compatibile cu arcurile H&R +3 cm, arcurile Eibach +3 cm precum si cu orice alte arcuri de lift 2,5-3,5cm pentru Dacia Duster.

Garantia este de 24 de luni fara limita de kilometri, cu o durata de viata normala de 80.000 km pentru persoane fizice si 12 luni fara limita de kilometri, cu o durata de viata normala de 80.000 km pentru persoane juridice .

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele recomandari pentru a va bucura un timp cat ma indelungat si in cat mai bune conditii de suspensia dvs:

1. Verificati periodic, la fiecare revizie a masinii, starea mansoanelor de protectie a tijelor amortizoarelor (recomandam sa efectuati verificarea la fiecare operatiune periodica de mentenanta a masinii de genul schimburilor de ulei si de filtre). Daca acestea prezinta crapaturi, taieturi, spatii largi intre manson si amortizor va recomandam inlocuirea lor in cel mai scurt timp. Daca acestea nu sunt in buna stare (au crapaturi, sparturi, bucati lipsa etc), exista risc major ca amortizoarele sa sufere deteriorari, acest tip de defect nefacand obiectul garantiei.

Mansoanele de protectie sunt incluse in pachet!

2. Verificati periodic presiunea din anvelope! Recomandam ca aceasta sa fie intre 1.8 si 2 (1.8 pentru confort, 2 pentru rulare in conditii de autostrada).

3. Reglati geometria masinii (unghiurile - in special convergenta, dar si unghiurile de cadere si de fuga), dupa aprox. 500-1000 km de la instalarea suspensiei!

Detalii produs
MDBILMUDSOLOF
Nou
Recenzii

Scrie-ti recenzia

Amortizor fata Bilstein by Mudster

Amortizor fata Bilstein by Mudster

Amortizoar pentru inaltare ( lift ) compatibil cu Dacia Duster 4x4 2010-> prezent.

Scrie-ti recenzia
7 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook