Diferential autoblocant fata
  • Diferential autoblocant fata

Diferential Torsen ( autoblocant ) fata

MDDIFFR

Diferential autoblocant tip Torsen B pentru Renault Dacia Duster 4x4 off road.

Marca
An
Caroserie
Motorizare
Transmisie
4.574,79 RON
4.574,79 RON tax 0% incl.
4.574,79 RON tax 0% excl.
Cantitate


<b>15</b> Cumpărând acest produs, veți colecta 20 puncte cu programul nostru de fidelitate. Puteți converti 20 puncte din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare.

 

Plati

 

Livrare

 

Garantii


Credit module tbi bank 3.3.2

271.12 Lei x 24 rate

Descriere

NOTA: Noua varianta, cu componente realizate la cote de tolerante imbunatatite!

Cum funcționeaza:

Diferentialul autoblocant distribuie automat, in mod optim cuplul intre rotile motoare fata proportional cu cresterea cuplului venit de la motor. Blocarea maxima a rotii cu cea mai mica aderenta este de 70-80%, astfel incat nu se produce niciodata blocarea completa.

Interactiunea cu controlul tractiunii si sistemul electronic de stabilitate ( ASR ):

Diferentialul autoblocant este transparent fata de controlul tractiunii si cel al stabilitatii, respectiv acesta nu va interveni în nici un fel in functionarea acestor sisteme, ci doar va ajuta transmiterea optima a cuplului catre rotile fata. Prin utilizarea unui diferential cu alunecare limitata ( autoblocant ) sistemul de control al tractiunii va fi activat mult mai rar si mai putin deoarece diferentialul va fi declansat mult mai devreme. Acesta nu va interfera nici cu controlul stabilitatii vehiculului intrucat nu este un diferential de tip blocant permanent.

Detalii produs
MDDIFFR
Nou
Recenzii
Nota 

După 1200 km cu noul diferențial.....

Merită tot efortul!!!....mașinuța se transformă complet! ....întreaga putere a motorului se transmite instantaneu în teren direct sub roată! Atit pe asfalt cit și în offroad, cu anvelopele adecvate, comportamentul mașinii este f mult îmbunătățit, se așează mult mai bine pe suprafața de rulare atit la demaraj și în depășiri, cit și la curbe (pe teren plan sau în urcare, în egală măsură). Împreună cu autoblocantul de pe spate (cu care am mers deja 50.000km!) apreciez că reprezintă un pachet care ridică mașina la un alt nivel!!!..... îi îmbunătățește f mult performanțele!!! Bravo MUDSTER!

Scrie-ti recenzia

Diferential Torsen ( autoblocant ) fata

Diferential Torsen ( autoblocant ) fata

Diferential autoblocant tip Torsen B pentru Renault Dacia Duster 4x4 off road.

Scrie-ti recenzia
6 alte produse in aceeasi categorie:

Related Blog Posts

Urmariti-ne pe Facebook